13 Eylül 2009 Pazar

Ugg Modası Bu Sezon da Devam Ediyor !


Geçtiğimiz kış herkesin ayağında görmeye alıştığımız UGG botlar bu sezonda en gözde botlar arasında, ünlülerinde çokca tercih ettiği bu ürün, kışlık giysilerin en güzel tamalayıcılarından birisi. Ürünün çok çeşitli renk seçenekleri mevcut, bunlar; pembe, gri, krem, taba(chestnut), siyah ve daha birçok renk. Rahatınıza ve modaya düşkünseniz ayakkabı dolabınızda mutlaka bulunması gereken bir üründür, avustralyadan ithal UGG botların piyasa satış fiyatları 500-600 TL arasında değişmekte, ancak,online outlet storelarda ve büyük açık arttırma sitelerinde çok daha uygun fiyatlara bulunabilmektedir. Şimdiden güle güle kullanın.

Benetton Cüzdan ve Çantalar Bu Sezon Çok İddialı !


Çanta ve cüzdan denildiğinde ilk akla gelen markalardan birisi olmasada Benettonun bu sezon bizlere sunduğu çanta ve cüzdan modelleri gerçekten ses getireceğe benziyor, öyleki deri ve rugan ağıırlıklı kış sezon ürünleri parlak ve kaliteli görünümleri ile elit kesime hitap etmesine karşın nispeten uygun fiyatları ile toplumun büyük kesimine hitap ediyor, ürünlerin mağaza fiyatları 30 TL ile 150 TL arasında değişkenlik göstermekte, eğer ürünleri beğendiyseniz en yakın Benetton mağazasına kısa zamanda uğramanızda fayda var çünkü bu güzellikle bu ürünler kısa zamanda tükeneceğe benziyor.

12 Eylül 2009 Cumartesi

Benetton Poloları Cıvıl Cıvıl ve Nispeten Ucuz !


Uzun kollu pololarda çok iddialı bir marka olmasada Benettonun polo yaka sweatshirtleri gerçekten çok güzel, kalite olarak çok iyiler, güneş ve yıkamadan kaynaklanan deformasyonlara kolay kolay uğramıyorlar, bunun yanı sıra renk seçenekleri çok fazla ve gerçekten çok canlı renklere sahipler. Göze çarpmak kaliteli ve şık giyinmek adına gerçekten çok doğru bir seçim olarak karşımıza çıkan Benetton polo yaka sweatshirtler fiyat olarakda oldukça uygunlar, uygundan kastımız Abercrombie ve Hollister gibi markalara oranla neredeyse yarı fiyattalar bu yüzden bu sezon çokca tercih edileceğe benziyorlar, ürünlerin mağaza fiyatları 80 TL civarında, bu ürünleri online olarakda bulmak mümkün, hemde çok çok uygun fiyatlara, googleda yapacağınız küçük bir arama neticesinde 20 TL ye bile bu polo ürünlere sahip olacağınızı göreceksiniz.Şimdiden güle güle kullanın.

Adidas Şapkalar Yine Moda Oldu !


Sade bir Adidas şıklığına sahip bu şapkayı her türlü kıyafetinizle rahatça kullanabilirsiniz.Adidas amblemi,gölgeliğindeki şeridi ile sportif bir görünüm yaratır.Üst bölümünde bulunan küçük delikler başınızın nefes almasını sağlar. Ürünün satış fiyatı 28 TL, renk seçenekleri arasında beyaz kırmızı ve siyah bulunmakta. Bu ürünü adidas outletlerde kolayca bulabilirsiniz, yada google da yapacağınız küçük bir arama sonucunda online olarak satın alacağınız bir mecra bulmanız çok kolay, şimdiden güle güle kullanın.

Lacoste Swerge Erkek Ayakkabılar Bu Sezonda Herkesin Gözdesi !


Lacoste'nin ayakkabıları elit tabaka tarafından çok fazla tercih ediliyor, elit tabaka diyoruz çünkü Lacosteyi almak her yiğidin harcı değil, bunun sebebi ise taksit seçeniğinin olmaması ya tek çekim kredi kartı ile yada peşin para ile sahip olunabilmesi. Online outletlerde ise her ürüne kredi kartınıza taksit yapılması ve fiyatlarının mağalara göre ucuz olması çok büyük bir avantaj ve isteyen herkesin bu ürünlere sahip olabilmesini sağlayan güzel bir uygulama, Lacoste swerge erkek ayakkabının 2 farklı rengi bulunuyor bunlar; resimdeki rengi ve beyaz rengi, bu ürünün mağaza satış fiyatı 225 TL, online outletlerde ise bu fiyat 160 TL lere kadar gerileyebiliyor, ürünü beğendiyseniz www.yuzde80.com ' a bir göz atmanızı tavsiye ederiz.

11 Eylül 2009 Cuma

Abercrombie&Fitch Sweat Montlar Yine Çok Şık !


Artık sonbaharın geldiğini iyice hisseder olduk, havalar çok serinledi özellikle geceleri ve sabah erken saatlerde tshirt ile sokağa çıkmak neredeyse bizleri üşütüyor, bu yüzden artık bu sweat montlardan edinmenin zamanı gelmiş, bu ürünler temel olarak çok kullanışlı hemen bir tshirt ümüzün üzerine giyip çıkabileceğimiz hoş ve pratik aynı zamanda çokda şık ürünler, ürünler soğuktan korumada başarılı olduğu kadar yakışıklılığımıza yakışıklılık katmayıda çok iyi beceriyor, yanlız bir kusuru var penye kumaşdan oldukları için yağışlı günlerde giyebileceğimiz bir sweat mont değil. Abercrombie sweat montların mağaza satış fiyatı 120 TL civarında ancak www.yuzde80.com un sunduğu kaçırılmaz indirim ile beraber bu ürüne 49 TL ye sahip olabilirsiniz, unutmayın yuzde80.com her üründen sadece 1 seri getirir çok ucuza satar ve ürünler hemen tükenir sürekli takip etmenizde fayda var, şimdiden iyi alışverişler dileriz.

Gömleğin En güzelleri Yine Abercrombie'den !


Gömlek denince akla artık ilk olarak Abercrombie&Fitch geliyor, öyleki son 2 sezondur çıkarttığı inanılmaz güzel gömlek modelleri ile en yüksek gömlek satış rakamını yakalamış. Geçen sezon tüm ünlülerin üzerinde görmeye alıştığımız düz renk Abercrombie gömleklere ek olarak bu sezonda inanılmaz sonbaharlık kışlık kareli ve fit kesim gömlekler eklenmiş. Bu gömleklerin mağaza satış fiyatları 130-160 TL arasında değişiyor, ancak online outlet storeların gözde markalarından olan Abercrombie&Fitch'in gömleklerini çok daha ucuza bulup satın almak mümkün, öyleki online outletlerde bu ürünlerin satış fiyatları mağazalarına nazaran çok çok uygun, bunlardan en güzel örnek ise 34.90 TL satış fiyatı olan bu gömlek, bu ürünü www.yuzde80.com ' dan ertesi gün teslim garantisi ile satın alabilirsiniz. Şimdiden güle güle güzel günlerde kullanın.

8 Eylül 2009 Salı

Lacoste Pololar Yine Bir Numara !


Havalar serinledi artık kısa kollu polo tshirtlerimiz yerine uzun kollu polo tshirtlerimizi kaldırdığımız yerlerinden çıkartabiliriz, yoksa da satın almanın şu an tam zamanı, polo ve kalite denilince akla gelen ilk marka ise Lacoste... Lacoste polo yaka sweatshirtler hem kalite olarak çok uzun zaman dayanabilen hemde elit ve şık görünümleri ile bizlere çok yakışacak ürünlerdir, capcanlı renkleri ve asil duruşları ile bu ürünler kaç para olursa olsun herkesin alıp dolabına koyması gereken cinsten. Lacoste poloların mağaza fiyatları 160 TL civarında, bu ürünler ise online outlet storelarda bulmak pek mümkün değil, bunun sebebi ise Eren Holding in Lacostu kendi mağazasından başka yerde satışına izin vermemesi, bunların dışında bu ürüne sahip olmanın bir diğer yolu ise Ebay gibi büyük açık arttırma sitelerinden getirtmek, şimdiden güle güle kullanın.

Abercrombie&Fitch Kürklü Yelekler Bu Sezonda Çok Moda !


Abercrombie&Fitch in kürklü yelekleri yine havaların soğuması ile beraber moda olmaya ve insanların üzerlerinde görünmeye başlandı, serin havalarda uzun kollu ince giysilerimizin üzerine giyip çıkabileceğimiz en güzel seçimlerden olan A&F nin kürklü yelekleri fiyat olarakda çok fazla cebimizi yormayacaklar, ürünlerin mağaza satış fiyatları 140 TL civarında fakat online outlet storelar'da çokca karşımıza çıkan bu ürünleri yarı fiyatına almak mümkün, ürünler online outletlerde 55-70 TL arasında satış fiyatlarına sahipler, bu şıklık ve rahatlık için çokda olmasa gerek, ürünü beğendiyseniz www.yuzde80.com ' a bakabilirsiniz bu ürün bu sitede 55 TL satış fiyatı ile piyasada bulabileceğiniz en uygun fiyata sahip, şimdiden güle güle kullanın.

Lacoste V-Neck Kolsuz Hırkalar En Elit Seçim !


Havaların serinlemesi ile beraber giyim konusunda varyasyonlarda olumlu yönde artmaya başladı, çok da iyi oldu doğrusu, çünkü sıcak yaz günlerinde giydiğimiz tshirtler yada kısa kollu gömlekler ile yakalayabileceğimiz şıklığın bir sınırı var, bu yüzden moda severler havaların serinlemesinede çok fazla karşı değiller. Resimde ki ürün Lacoste'nin yeni sezon kolsuz v yaka elit bir hırkası, ürünün renk seçenekleri çok çeşitli fakat bizce en güzel rengi bu resimdeki, ürün çok fazla spor olmaması ile beraber hafif klasik giyinmeyi seven moda severler için kaçırılmaması gereken bir parça, ürünün mağaza satış fiyatı yaklaşık 260 TL, bu ürünü online outlet storelarda bulmak ise şimdilik pek mümkün görünmüyor, ürünü alabileceğiniz tek yer şimdilik Lacoste Storelar yada Ebay gibi büyük açık arttırma siteleri.

Tommy Hilfiger Gömlekler Çok Fit !


Tommy Hilfigerin yeni sezon gömleklerinde ki kesim farklarını moda severler hemen farketmiştir, yeni gömlekler artık amerikan bol kesimlerinde çıkıp italyan stiline bürünmüş bunun en güzel örneklerinden biriside resimdeki Tommy Hilfiger Oxford gömlek, vücuda oturuşu ve rengi ile neredeyse mükemmel. Serin sonbahar akşamlarında şık giyinmek isteyenler için biçilmiş kaftan, ürünün mağaza satış fiyatı 170 TL, aynı ürünü online outletlerde de bulmak mümkün, google da yapacağınız küçük bir arama neticesinde ürünü yarı fiyatına satan online storeları bulmanız sadece 1 dakikanızı alacaktır, şimdiden güle güle kullanmanızı dileriz.

Tommy Hilfiger Hırkalar İnanılmaz Şık !


Havalar iyiden iyiye serinledi, artık tshirt ile çıkmak en azından akşamları pek mümkün olmuyor, bu yüzden yapacağımız en güzel şey tshirtümüzün üstüne giyeceğimiz şık bir hırka ile serin sonbahar gecelerinde üşümemek, Hırka için gözümüze çarpan en güzel ürünlerden biriside resimdeki Tommy Hilfiger marka muhteşem hırka, ürünü tshirt yada gömleğimizin üstüne giyerek hem inanılmaz şık hemde çok rahat olabiliriz, ürünün mağaza satış fiyatı yaklaşık 225 TL, aynı ürünü ise online outletlerde yarı fiyatına bulmak mümkün, resimdeki ürünün gri rengi http://www.yuzde80.com/ 110 TL ye satılmakta, hatırlatmakta fayda var yuzde80.com her üründen sadece 1 seri getiriyor ve ürünler hemen tükeniyor bu yüzden acele etmenizde fayda var, şimdiden güle güle kullanın.

7 Eylül 2009 Pazartesi

Puma Running Sport Şişme Yelekler, Ucuz ve Şık !


Pumanın Running Sport şişme yelekleri, serin sonbahar akşamlarında gömleğimizin yada sweatshirtümüzün üzerine çekip çıkabileceğimiz en uyumlu ürünlerden bir tanesi, öyleki vucuda oturan yapısı ve güzel kesimi sayesinde top gibi duran diğer marka yeleklerden ziyade gayet fit gösterişi ile ünlü. Ürün hem çok şık hemde rüzgar ve soğuktan koruma konusunda da çok başarılı, eğer esintili bir sonbahar gezisi yapmayı düşünüyorsanız mutlaka dolabınıza katmanızda fayda olan bir ürün, fiyatı ise online storelarda değişkenlik göstermekle beraber genellikle 35-55 TL arasında değişiyor, bu şıklık ve fonksiyonellik için çok da değil aslında, şimdiden güle güle kullanın.

Abercrombie&Fitch Montlar ve Kabanlar Boy Göstermeye Başladı.


Havalar artık akşama doğru iyiden iyiye serinlemeye başladı, bu kışın ve soğuk havaların yakında geleceğinin habercisi, moda severler olarak dolaplarımızı kışa hazırlamaya başlamanın tam zamanı çünkü şu an için bu ürünlere olan talepler çok fazla değil bu nedenle fiyatları da online outlet storelarda kara kış günleri kadar yüksek değil henüz, bu yüzden acele edip kendimize bir Abercrombie&Fitch mont veya kaban alsak hiç de fena olmayacak, bu ürünlerin online outletlerde ki fiyatları 150 TL ile 200 TL arasında değişmekte, şimdiden güle güle kullanın.

5 Eylül 2009 Cumartesi

Dolce Gabbana Kapşonlular için Zaman Geldi !


Kapşonlu sweatshirt denilince akla ilk gelen moda markalardan birisde Dolce Gabbana, Dolce Gabbananın 2009 sonbahar sezonu için hazırladığı bu kapşonlu sweatshirt ise tam anlamı ile harika, ne kalın ne ince bir kumaş yapısına sahip olan bu ürün serin sonbahar gecelerinde içine bir tshirt giyerek çıkılabilecek nitelikleri sağlıyor, ürünün online outletlerde bulmak mümkün fakat yeni sezon ürünü ve zor bulunan bir kalem olduğundan dolayı fiyatları henüz çok yüksek olarak tabir edilebilir, ürünün fiyatı online outlet storelarda yaklaşık 200 TL, ürünü çok beğendiyseniz kolaylıkla bulabileceğinizi belitmek isteriz fakat fiyat olarak piyasada çok farklı yelpazede ürünler bulunuyor, 500 TL yi gözden çıkarttığınız taktirde ürüne hemen sahip olmanız mümkün, şimdiden güle güle kullanın.

Armani Exchange Tshirtler Bomba gibi !


Armani Exchange'in yeni sezon t-shirtleri bomba gibi, yazın moda rengi beyaz ve elit görünümün asil vurgusu dore baskı... Kısacası Armani bu sezon yine harika t-shirtler yapmış ve moda severlerin beğenisine sunmuş. Bu ürünler elit kesimin, nişantaşı ve bebek modasının gerçekten kalbi niteliğinde, resimdeki Armani Golden Eagle tee'nin satış fiyatı online outletlerde 100 ile 190 TL arasında değişiyor, fakat sezon sonu indirimleri ile beraber 30-40 TL lere bile bulmak mümkün olabiliyor tabi acele edip son bedenleri alabilirseniz, bu ürün gelecek sezon için dolabımıza katacağımız en değerli ürünlerden birisi gibi görünüyor, şimdiden güle güle kullanın.

4 Eylül 2009 Cuma

Armani Trikolar Yine Çok Revaçta !


Yaz bitti sayılır, artık uzunları almanın çoktan vakti geldi, gömleğin üstüne yada hafif bir tshirtün üstüne giyilecek bir triko en iyi seçimlerden birisi günümüz online outletlerde satılan ürünler arasında da Armaninin trikoları çok moda ve gerçektende çok şık, en iyi tercihlerden birisi. Bu ürünün genellikle online outlet piyasasında dolaşan 3 temel rengi var bunlar; Beyaz, Kırmızı ve Siyah, yeri gelmişken fiyatını da söylemekte fayda var outlet sitelerinde Armani Trikoların fiyatları 60 ile 95 TL arasında değişmekte.

3 Eylül 2009 Perşembe

Yaz Sonu İndirimleri İnanılacak Gibi Değil !


Yaz ayları bitti, eylüle girdik online outletlerde kalan son yazlık ürünlerde de inanılmaz indirimler çoktan başladı, marka tshirtler 15 TL ile 20 TL fiyatlar arasına satılmaya başlandı, sezon ortasında 30 35 TL olan bu ürünler şu an 15-20 TL ye satılıyorlar bunlardan en güzel örnek www.yuzde80.com da yapılan ekstra %10 yaz sonu indirimi, sitede bulunan Hollister&CO ring yaka tshirtler 19.90 TL, ürünler orjinal ve kalite olarak tartışmasız alabileceğiniz en iyi ürünler beğenmeniz halinde kaçırmayınız, bir sonraki yaza bu ürünlerle girebilirsiniz. Şimdiden iyi günlerde kullanın.

2 Eylül 2009 Çarşamba

DJ T-shirt'ü mü Arıyorsunuz ?


Yazın en moda temalarından biriside Dj tshirtleriydi, dj karizmasını üstümüze getiren markalardan biriside Cedarrwood State, ismini pek duymamış olabilirsiniz ancak bu marka Amerikanın en ünlü markalarından birisi ve satış fiyatları 100$ civarında, Türkiyede ise bu markanın ithalatını yapan sadece bir firma var oda Royalteks&CO firması, bu firmanın online storeundan bu ürüne çok çok uygun bir fiyata sahip olabilirsiniz, şu an sezon sonu indirimi nedeni ile satış fiyatı sadece 14.90 TL + 4.10 TL kargo ücreti, site adresi ise www.yuzde80.com, şimdiden güzel günlerde kullanmanızı dileriz.

Polo Ralph Lauren Yatch Club Gömlek En ucuz Nerede ?





Polo ralph laurenin gömlekleri online storelarda çok revaçta, mağazalara göre uygun fiyatları ve çok şık kalıpları nedeni ile en çok tercih edilen ürünlerden bir tanesi, gözümüze çarpan en güzel gömleklerden biriside Polo Ralph Lauren "Yatch Club" gömlek, bu gömlek Polo mağazalarında 89 TL ye satılıyor, online storlarda ise bu ürünü 35 ile 60 TL arasında bulmak mümkün. Hatırlatmakta fayda var; bu ürünlerin kalıpları çok dar tam anlamı ile italyan kesim bu yüzden online storelardan alırken bedeninizin bir büyüğünü tercih etmenizi öneririz. Şimdiden iyi alışverişler.

1 Eylül 2009 Salı

Henleys Hırkalar Çok Şık !


Havalar serinledi, artık akşamları t-shirtlerle çıkmak pek mümkün olmuyor, bu yüzden dolabımıza hırkaları ve trikoları katmanın vakti geldi, Henleys hırkalar bu sezon çok şık ve çok moda, gömlek ve t-shirt üstüne giyerek çok şık kombinasyonlar yapmak mümkün, üstelik fiyatlarıda online outletlerde gayet uygun, bu çok şık hırkaları online storelarda 45-70 TL arasında fiyatlara bulmak mümkün, şimdiden iyi alışverişler dileriz.

Abercrombie Hırkalar Bu senede Harika !


Hırka giyme zamanının yaklaştığı bu günlerde online outletlerden yine güzel ürünler ve haberler geliyor, bayanların en gözde hırkalarından biriside, geçen sene olduğu gibi bu senede yine Abercrombie&Fitch markasının Terry modeli, modelin 3 farklı rengi bulunuyor, bunlar: gri, bej ve kahverengi. Abercrombie nin hırkalarının fiyatları online outletlerde 55 ile 130 TL arasında değişiyor, ancak yine en uygun fiyatları sunan online outlet store http://www.yuzde80.com/ gibi görünüyor, yuzde80.com da A&F Terry'nin fiyatı 55 TL.