15 Aralık 2009 Salı

Penti 2010 İlkbahar Yaz Koleksiyonu




Penti ilkbahar yaz koleksiyonu koyu renklerin aksine cıvıl cıvıl. Çorap modanın vazgeçilmez aksesuarlarından biri , Penti'nin tasarımcılarıda çorapları başarılı bir şekilde yorumlamış ve bizlere cıvıl cıvıl aynı zamanda da kadınsı bir konsept sunmuş. Çarpıcı kombineleriniz için taytlar , desenli çoraplar , soket çoraplar gerçekten çok başarılı. Elbiselerin veya eteklerin altına giyilen pantalon çorapları da bu sezon çok tutulacak gibi gözüküyor. Dövmeli çoraplar tam bir tamamlayıcı. Fiyatlarıda ortalama olarak 10 TL ile 25 TL arasında değişiyor. Çorap küçük ama önemli bir ayrıntı.

Tunik Kazak Modası Devam Ediyor


Her zaman kış aylarının kurtarıcısı olan tunik kazaklar bu yılda olduğu yeri korumaya devam ediyor. Alışverişimi yaparken tunik kazak alacağımda aklıma gelen ilk yer Zara oluyor. Kendimi bir anda Zara'da buluveriyorum. Çok fazla çeşitliliğe sahip aynı zamanda da kaliteli ve fiyatlarıda uygun. Dar kesimli pantalonlarla çok güzel uyum sağlıyor. Gerçi bu sene dar pantalonlar yerini taytlara bıraktı. Özelliklede boğazlı tunikler çok trend. Boğazlı bir tunik kazak , tayt ve uzun bir çizme ile yapacağınız kombinasyon size her ortama çok rahat uyum sağlatacaktır.Hem rahat hemde göze hitap ediyor. Üzerinizede şık bir trenchcoat almayı unutmayın.

Steve Madden Çizmeler Dikkat Çekiyor


Steve Madden 2009-2010 sezonunda çok şık çizmelere yer veriyor. Bu sene moda olan yüksek topuklu ve dizüstü çizmeleri kendini fazlasıyla gösteriyor. Modanin hakim olduğu caddelerde , ünlülerde , giyimine önem verenlerde tercih uzun çizmelerden yana. Uzun topuklar ve dizi örten kapaklar etektede pantalondada gerçekten çok şık duruyor. Steve Madden'ın tasarımcıları hiçbir ayrıntıyı atlamamışlar ve ortaya göz alıcı modeller çıkmış . Topuklarının epeyce yüksek olmasının yanısıra ilninç bir şekilde rahat da bu çizmeler. Sizi 12cm topuk üzerinde yürüyormuş hissine sokmuyor. Bunun yanında bacak boyunuda çok uzun gösteriyor. Boyunun kısalığından veya bacaklarının kalınlığından yakınan bayanlar özellikle bu çizmeleri tercih edebilirler. Bu şık tasarımlara nazaran fiyatları oldukça uygun . Alışveriş yaparken bütçeyide sarsmamak lazım. İyi günlerinizde giymeniz dileğiyle.

Clinique Makyaj Ürünleri Renkleriyle Yaza Damgasını Vuracak


Clinigue yeni sezon makyaj ürünleri bu sezon çıkmakta biraz gecikti buda takipcilerini epeyce sabırsızlandırdı. Rakipleri ellerini daha çabuk tuttular. Gloss ' un renklerini çok fazla beğenmedim açıkcası daha doğrusu pek özellikli gelmedi bana. Dior 'un classic glosslarına benzettim ben tonlarını. En çok beğendiğim rujları oldu. Çok can alıcı renkler mevcut rujlarında. Birde bunun yanında çiçekli allığına bayıldım. Hem göze hitap ediyor hemde çok kalıcı gerçekten tavsiye ediyorum bu allığı. Clinique'de en sevdiğim şey ise uzun ve yorucu bir günün sonunda bile sabah yaptığım kadar yeni görünmesi. Dünyada kozmetik sektöründe çok büyük bir paya sahip olan bu marka benim favorilerimin başında yer alıyor. Şiddetle tavsiye ediyorum.

14 Aralık 2009 Pazartesi

Louis Vuitton Çantalar Vazgeçilmezler Arasında


Çanta denildiği zaman akla ilk gelen markalardan biriside Louis Vuitton. Birçok model ve renk seçeneği ile bayanların hayallerini süsleyen bu çantalar fiyatlarıylada kendilerini diğer çantalardan özel kılıyorlar. Türkiyedeki satış fiyatları yaklaşık olarak 800 TL'den başlıyor. Gerçek lüksün bir bedeli var. Şıklığına önem veren insanlar için ilk tercih olabilecek bir marka. Yine 2010 sezonunda da birçok güzel modeli mevcut fakat bu sezon modellerinde göze çarpan ayrıntı çantalara ruganın imzasını atması. Rugan ve parlak dokular kullanılması çantalara çok ayrı bir hava katmış. Şimdiden güle güle kullanın.

13 Aralık 2009 Pazar

Yeni Yılda Sevdiğinizi Pırlanta İle Süsleyin


Tarih boyunca değerli taşlar hep dikkat çekici ve tercih edilen olmuştur. Hem hediye eden hemde hediyeyi alan için sevginin üst boyutu olarak görülür. Pırlantanın değerli olmasının nedeni etken bulunma durumu ve azlığıdır. Yılbaşında sevdiklerinize bu hediyeyi vererek onların sizdeki değerlerini daha iyi anlatabilirsiniz. Seçiminizi yuvarlak veya kalp kesimden yana kullanabilirsiniz. Diamond model açısından çok fazla seçim olanağı sunuyor . Sevdiğinize güzel bir kutuda sunacağınız tek taş bir yüzük size onun gönlünde taht kurduracaktır. Mutlu yıllar dileriz.

2010 Güneş Gözlüğü Yaz Sezonu Modası


Son yıllarda olduğu gibi bu sezonda da kemik çerçeveli ve renkli gözlükler moda olmaya devam ediyor. Pilot ve kemik çerçeveler ünlülerin tercihlerini en çok kullandığı modeller. Güneş gözlükleri günlük yaşamımızın ve tamamlayıcı aksesuarlarımızın başlıcası. Bu yüzden insanlar artık tek modelle yetinmiyor değişik renklerde ve modellerde birçok gözlük satın alıyorlar. Güneş gözlükleri her geçen yıl biraz daha büyüyor ve daha yuvarlak hatlar alıyor.Daha öncelerinde siyah , kahverengi gibi renkler tercih edilirken artık moda yerini göz alıcı renklere bıraktı. Renkli geçen yaz aylarına gözlüklerde uyum sağladı. Moda takipçisi olanlar ve tarzına önem verenler Rayban 'ın renkli ve değişik tasarımlı gözlüklerini tercih edebilirler. Rayban'ın 'kedi göz' denilen ve renk çeşitliliği çok fazla olan gözlükleri bu sezondada çok revaçta olacak.

Guess Her Sezon İddialı!


Guess , bay ve bayan saatlerinde oldukça şık ve iddialı bir koleksiyon sunuyor yeni sezondada. Moda meraklılarının en çok tercih ettiği marklardan biri olan Guess saatlerin fiyatlarıda el yakmıyor. En çokda tercih edilen taşlı modelleri. Bayanların şıklığa olan düşkünlüğünü tam anlamıyla karşılıyor. Taşlı modellerinin yanısıra çok kullanışlı spor modelleriyle de her zevke hitap ediyor. Guess'in bay modelleride bayan modelleri kadar şık ve göz kamaştırıcı. Tüm bay modellerde bütük kasa kullanılmış bu da saatin uzun ömürlü olmasını sağlıyor. Hem şık ve kaliteli olup hem hesaplı oluşu Guess saatleri vazgeçilmez kılıyor. Şimdiden güle güle kullanın.